Kamil Terzi, Elif Colak-Irci ve Yusuf Kül

DIKKAT : Merhum Kamil Terzi ve Merhume Elif Colak-Izci´nin Taziye yer ve Tarihleri belli oldu ve asagida yazilidir!

NE YAZMAYA ELIMIZ NEDE SÖYLEMEYE DILIMIZ VARIYOR AMA COK ÜZELEREK ÜC VEFAT HABERI VERMEYE MECBURUZ :

Kamil Terzi

Nergele Köyüne kayitli olan ve Almanya´nin Frankfurt kentinde ikahamet eden Kamil Terzi bugün, 14.11.2017, maalesef aramizdan ayrilip hakka yürüdü. Merhum uzun zamandir amansiz bir hastaligi yüzünden tadavi görüyordu. Bugün bu soyga hastaliga yenilip hayata gözlerini yumdu. Kendisi uzun dönem Vakfimizda görev üstlenmis ve Frankfurt cevresi temsilciligini yürütmüstür. Basarisi ve buna bagli Fedakarligi ve emegi bu konuda tartisilmaz coktur.

Merhum 28.09.1956 dogumlu olup 61 yasinda idi.

Nergele Vakfi olarak Kamil Terzi arkadasimizin geride kalan tüm ailesine ve sevenlerine bassagligi dileriz. Devri daim olsun!

TAZIYE

YER : Alevi Dernegi
          Rheinstrasse 3
          65795 Hattersheim - Frankfurt

TARIH : 25.11.2017 Cumartesi

------------------

Elif Colak-Izci

Aslen Nergele´li olup ama Istanbul´da ikahamet eden Mustafa Colak´in Kizi Elif Colak-Izci  iki gün önce 12.11.2017 günü maalesef aramizdan ayrilip hakka yürüdü.

Merhume 01.06.1967 dogumlu olup 50 yasinda idi.

Nergele Vakfi olarak Elif Colak-Izci´nin geride kalan tüm ailesine ve sevenlerine bassagligi dileriz. Devri daim olsun!

TAZIYE

Tarih : 19.11.2017

Yer : Oristal Dügün Salonu
         Liestal - Isvicre

-----------------

Yusuf Kül

Nergele köyüne kayitli Yusuf Kül amcamiz dün, 13.11.2017 günü maalesef aramizdan ayrilip hakka yürüdü.

Nergele Vakfi olarak Yusuf Kül amcanin geride kalan tüm ailesine ve sevenlerine bassagligi dileriz. Devri daim olsun!

TAZIYE YER VE TARIH HENÜZ BELLI DEGIL!

Nergele Vakfi, Y.D.K.

Iletisim: