Nergele Stiftung

Baskan: Veli Kara
www.facebook.com/nergelevakifi

YASAL UYARI

Bu site, Nergele Vakfı´na ait olup, yine onun tarafından işletilmektedir ve içerdiği malzemeler tamamen ya da kısmen, Nergele Vakfına ve başka kaynaklardan sağlanmaktadır. Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, bu sitedeki hiç bir malzemeyi değiştiremez, kopyalayamaz, çoğaltamaz, yeniden yayınlayamaz, başka bir bilgisayara yükleyemez, postalayamaz, iletemez ya da dağıtamazsınız. Sitemizde bulunan tüm linkler gösterim amaçlı yayınlanmıştır. Nergele Vakfı yönetimi ve sunucusu, sitelerin içeriklerinden kesinlikle sorumlu değildir. Bağlantıları yayınlanan sitelerdeki içeriğin sorumluluğu, söz konusu sitelerin yöneticilerine aittir. Nergele Vakfı sitesinde yayınlanan sitelerden birinin yöneticisiyseniz ve sitemizde gösterim amaçlı yayınlanan bağlantınızın Nergele Vakfın sitesinde yayınlanmasını istemiyorsanız, lütfen bize bunu e-mail ile bildiriniz. Mail´iniz tarafımıza ulaştıktan sonra, en kısa sürede ilgili link sitemizden kaldırılacaktır. Nergele Vakfın yönetimi ve servis sağlayıcısı (Webmaster), site içeriklerinden hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz!